Eristämisen

ammattiosaamista

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensitilassa!

 

Eristys- ja peltityöt laiva-, teollisuus- ja LVI-aloille

Palvelemme Naantalista koko Varsinais-Suomeen ja muualle maahan tarpeen mukaan

Covermat Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, joka on erikoistunut teollisuuden, laivarakentamisen ja LVI-alan eristyksiin ja pellityksiin sekä uudisrakennus että muutos- ja korjauskohteissa. Toimipisteemme sijaitsee Naantalissa palvelumme keskittyessä Turun ja muun Varsinais-Suomen seudulle, mutta tarvittaessa pystymme työskentelemään missä päin maata tahansa. 

Palveluihimme kuuluvat erilaiset eristys- ja peltityöt, kuten palo-, ääni- ja tärinäeristykset sekä pellitykset kaikenlaisiin tiloihin. Toimitamme mm. A- ja B-luokan tilaeristeet, putki- ja kanavaeristykset, vedonestot ja laipionjatkeet. Tutustu tarkemmin tarjontaamme, ja ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja tai pyytääksesi suoraan tarjouksen.

Ota yhteyttä »

Tarkka ja varma valinta hankkeeseesi

Vakuuttavan projektinjohdon ja materiaali­hallinnan avulla suoritamme suuretkin kokonaisuudet tarkasti ja varmasti. Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuus­kortit ja tarvittaessa tulityökortit. Työn ja työntekijöiden turvallisuus on laadukkaan toteutuksen ohella meille äärimmäisen tärkeää. 

Yrityksemme noudattaa toiminnassaan ISO 9001:2000 -laatustandardin asettamia vaatimuksia. Yrityksien taloutta mittaavassa D&B:n luotto­luokituksessa kuulumme korkeimpaan AAA-ratingluokkaan.

Ota yhteyttä »



Käänny kokemuksemme puoleen

Takanamme on vuosikymmenten kokemus ja paljon työkohteita, joiden mukanaan tuoman asiantuntemuksen tarjoamme juuri Sinun käyttöösi.

Käänny puoleemme ja kysy meitä toteuttamaan kohteesi eristykset ja peltityöt. 

Ota yhteyttä »